Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ανταποκρινόμενο στις εξελίξεις και στην αναστολή λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών για την ανάσχεση της μετάδοσης του κορωνοϊού, ενεργοποιεί ψηφιακά εργαλεία που θα επιτρέψουν την εξ αποστάσεως διδασκαλία και επικοινωνία μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών.
 Στα νηπιαγωγεία δεν είναι υποχρεωτική η διαδικασία. Εμείς όμως, ως σύλλογος διδασκόντων αποφασίσαμε πως θέλουμε να κρατήσουμε ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας μας με τους μικρούς μας μαθητές και με τους γονείς! Εδώ στο blog του σχολείου μας αλλά και στην ομάδα επικοινωνίας γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου Νίκαιας στο messenger, θα αναρτούμε κάθε Δευτέρα το θεματικό υλικό της εβδομάδας με πολλές ιδέες για εύκολες δραστηριότητες και κατασκευές με απλά υλικά που νομίζουμε ότι όλοι έχετε στο σπίτι. Σίγουρα δε θα απαιτεί εκτυπωτή...! 😁 Ύστερα μπορείτε να αποτυπώνετε σε φωτογραφία κάθε προσπάθεια και να μας τη στέλνετε! Τα φύλλα εργασίας που πιθανό να συγκεντρώσετε, θα μας τα φέρουν τα παιδιά όταν ανοίξουν ξανά τα σχολεία! 😊 
Ας μείνουμε ενωμένοι όλοι, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο με σκοπό την πρόοδο και τη συναισθηματική ισορροπία των παιδιών μας!

Με εκτίμηση,
κα Σταυρούλα, κα Ζωή και κα Γιάννα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου